Розмитнення "євроблях", або Як поляки заробляють на українцях

Після прийняття Верховною Радою законів легалізації автомобілів на єврономерах, власники машин, щоб переоформити документи, почали масово їхати в Польщу, де їх чекав неприємний сюрприз.

Як відомо, для розмитнення "євроблях" українці повинні стати офіційними власниками автомобілів, а переоформлення документів має здійснюватися виключно на території держави, в якій зареєстрована машина, передають Патріоти України з посиланням на Автотему.

Часто українці не розуміють, як перереєстровувати автомобіль, тому звертаються за допомогою до польських посередників, які намагаються на цьому незнанні заробити.

Офіційно перереєстрація автомобіля в Польщі коштує 100 злотих, що становить близько 750 гривень. А ось переоформлення машини через посередника вже обійдеться в 400 злотих (близько 3000 гривень). Посередник, можна сказати, робить потрійну накрутку і чималі гроші кладе собі в кишеню.

За неофіційною інформацією, деякі поляки за кілька днів встигли заробити по кілька тисяч доларів на недосвідчених українських "євробляхерах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...