Розпалюючи грандіозну сварку, Путін намагається послабити санкції проти РФ, - Арестович

Президент Росії Володимир Путін намагається посварити керівництво Франції, Німеччини, США та України.

Олексій Арестович

Про це "Апострофу" розповів військовий експерт і блогер Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Росія розмиває зусилля з нашого боку, а також наш єдиний фронт із Парижем, Берліном і Вашингтоном. Путін хоче посварити Париж, Берлін, Вашингтон і Київ між собою. Німці, наприклад, тепер хочуть йому мало не Нобелівську премію миру дати за те, що бовкнув по телефону Меркель, що він згоден на миротворців", - зазначив Арестович.

За його словами, всі ініціативи Путіна щодо України носять демонстративний характер.

"Путін зображує перед Заходом і нами готовність миритися на Донбасі і вводити туди миротворців. У цьому вся інтрига. Це носить демонстративний характер, адже поки реальних дій немає - все на рівні розпущених чуток", - вважає експерт.

"Те, що Путін засмикався, показує, що санкції "жим-жим". Особливо - перед виборами. І треба домогтися чогось на кшталт послаблення санкцій. І він хоче розмити трохи ці санкції - якщо не американські, так хоч євросоюзівські... Тому Путін і почав виступати з контрініціатівами, кидаючи кістку нам, щоб ми пересварилися між собою, обговорюючи ідею про миротворців і то, чи дійсно він хоче розрядки", - пояснив Арестович.

На його думку, Путін побоюється прийняття у Верховній Раді закону про деокупацію Донбасу.

"Наприклад, перетворити його з закону про деокупацію в закон про реінтеграцію Донбасу, в якому не обов'язково вказувати агресора. За це ведеться боротьба", - наголосив блогер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...