Розсекречені військові РФ, які отримали нагороди за бої в Україні

Українські волонтери дізналися імена російських солдатів із 19-ї окремої мотострілкової бригади 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які отримали бойові нагороди за участь у війні проти України.

В'ячеслав Стрельніков

Про це повідомляє Informnapalm, передають Патріоти України.

"У новому OSINT-розслідуванні представлені військовослужбовці 19-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 20634, м. Супутник, Владикавказ Північна Осетія) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які отримали бойові нагороди за участь у війні проти України", - йдеться у повідомленні.

Одним із розпізнаних військовослужбовців волонтери називають В'ячеслава Стрельнікова, 1993 року народження.

Зазначається, що він проходив строкову службу в 2013-2014 роках у реактивному дивізіоні 19-ї мотострілецької бригади, після чого підписав контракт на службу в цьому ж з'єднанні з Владикавказа, проте в складі розвідувального батальйону.

"Стрельніков обережний у соціальних мережах, веде профілі під вигаданими іменами... Але російські "понти" все ж взяли верх, Стрельніков просто не міг не похвалитися високою бойовою нагородою - "Орденом Мужності", з яким він вперше позував на фото, завантаженому в липні 2015 року в профілі на ім'я А. Самохіна, вдруге в жовтні 2016 року його виставив слайд з орденом і копією нагородного посвідчення (нагорода №76983, видана на підставі указу президента РФ від 20 січня 2015 року) у профілі на ім'я В. Толмачова", - зазначили волонтери.Євген Пєтухов

Другий нагороджений росіянин - Євген Пєтухов, 1992 року народження. Розслідувачі з'ясували, що він проходив службу в 2012-2013 роках на посаді водія комендантської роти 19-ї мотострілецької бригади, після чого підписав контракт.

"3 грудня 2014 року він хвалиться нагородою - медаллю "За військову доблесть" і нагородним посвідченням до неї (нагорода видана на підставі наказу МО РФ №677 2 жовтня 2014 року посвідчення підписано ТВО командира в/ч 20634 підполковником Д. Кіршиним)", - уточнили в Informnapalm.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...