"Ртом успешно работает в самых разных жанрах!": Скандальну кремлівську пропаганд*нку рознесли за нове амплуа (фото)

Скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабеєва похвалилася тим, що вирішила приміряти на себе роль співачки, чим нарвалася на хвилю жорсткої критики у мережі.

Ольга Скабеєва

Фото зі студії звукозапису вона опублікувала на своїй сторінці у Twitter. Саме під ними Скабеєву засипали коментарями з осудом, які ставлять під сумнів не тільки її таланти, а й якість професійної діяльності, передають Патріоти України.

"Спойлер: скоро Новый год! А я начинающая певица. Неплохая. И скромная", — самовпевнено написала пропагандистка у своєму пості, чим і дала привід підписникам для бурхливих обговорень.

"Приходит Вовочка из школы, дает папе дневник. Папа смотрит: русский — 2, математика — 2, физика — 2, пение — 5. "Господи! Этот д*бил еще и поет!", "Начинающие певицы начинают с гастролей по саунам. Особенно на Новый год. Удачи, конечно", "Представляю, какая дичь готовится на Новый год под названием "Голубой огонек", "Главное петь про Крымский мост и любовь к вождю — и карьера заладиться!", "Да, возможно неплохая певица, но дезинформатор на ТВ — отличная. Предлагаю вам, дорогая Ольга Скабеева, спеть сразу квартетом с Киселевым, с Маргаритой Симоньян, ее мужем", — не скупляться на гостру критику Скабеєвої у коментарях.

"Я знаю название песни — "Опять х*хлы виноваты, или Зачем они мне на голову с*ут!", "Бузова №2 — начало", "Надеюсь, микрофоном подавится", "Певица про Украину и Сирию! Но только не про Россию!", "Говорящая голова начала петь?!", "С*чка лживая, а как певица — так в моем хлеву свинья лучше визжит", "Девушка с лицом трески", — не вщухають обговорення під постом.

Зазначимо, що на хвалькуваті фото Скабеєвої відреагував і український політтехнолог Олексій Голобуцький, який також жорстко висміяв її діяльність. "Известная своим украиноненавистничеством ведущая "Россия-1" Ольга Скабеева поставила в твиттере свежие фоточки — в амплуа "певицы". Ну да, они там все чрезвычайно талантливые, ртом успешно работают в самых разных жанрах!", — із сарказмом написав він у своєму Telegram-каналі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...