"Рух нових сил" заявив про затримання в центрі столиці своїх активістів (відео)

Поліція затримала учасників «Руху нових сил», які хотіли встановити сцену на Майдані незалежності для маршу, який запланований на 18 березня.

Про це повідомляється на сторінці партії в Facebook, передають Патріоти України.

«Силовики заблокували грузовик зі сценою, а тепер забирають у відділки активістів! За попередньою інформацію забрали водія грузовика та активіста Ігора Терещенко, ймовірно їх відвезли до Шевченківського відділення поліції», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві на Європейській площі біля готелю «Дніпро» правоохоронці заблокували вантажний автомобіль представників «Руху нових сил». Навколо перебуває близько 200 поліцейських та нацгвардійців. Наразі силових протистоянь на місці події немає.

За словами представників руху, 6 березня вони подали заявку до Київради, щодо проведення мирної акції біля Майдану Незалежності 18 березня. Представники поліції зазначили, що мають право блокувати автівку, бо отримали дзвінок про можливу небезпеку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...