"Русские своих не бросают"? - На Росії відмовилися визнавати загиблих у Сирії військових ветеранами бойових дій

Тільки за офіційними даними, в Сирії загинули понад 110 російських військовослужбовців.

Військових з Росії, які служили або були вбиті в Сирії, не хочуть визнавати ветеранами бойових дій, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Сім'ї учасників бойових дій в Сирії змушені домагатися належних їм виплат через суд. Зокрема, статус учасника бойових дій не хотіли присвоювати загиблому в березні 2018 під час аварії Ан-26 на базі Хмеймім Андрію Пиленку. Вдова убитого російського військовослужбовця домагалася визнання через суд, щоб отримати надбавку до пенсії по втраті годувальника.
А помічник прокурора Володимирського гарнізону Ілля Болдирєв, який представляв інтереси вдови, розповів, що відмова військкоматів - поширена практика.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...