"Русский мир" пришел": У мережі показали розгабовані окупантами заводи Донбасу (фото)

Блогер із окупованої російськими бойовиками Горлівки показав у соцмережі район машинобудівного заводу: зруйновані підприємства, а також те, що залишилося від 2 автосалонів.

"Вирішив відвідати автосалони Горлівки. Їду на машзавод. Перший із салонів - "Лада". Ось він, рідний, на місці. Вибиті вікна, паркан, замкнені ворота, дика поросль, бур'яни", - розповів автор про першу "точку огляду", передають Патріоти України.Другою локацією був "Автотехцентр". "Якби не вивіска, то нічого спільного з авто та технікою взагалі. Тут скла немає взагалі. Вхід вільний, але бажаючих немає. Все, що представляло хоч якусь цінність, відірвали, відбили і забрали", - розповів Михайло.Наступним був Горлівський машинобудівний завод (ГМЗ). Припинив роботу влітку 2014-го. Його захопили бойовики, які влаштували в цехах підприємства військову базу."Те, чим став завод, оціните самі. Коментарі тут нічого не змінять. Одні скажуть, що завод от-от "запустять", що провели інвентаризацію тощо. Інші побачать металеві скелети і вибиті вікна порожніх приміщень. Не буду нікого переконувати, дорослі люди", - розповів горлівчанин.Наступна локація - селище поблизу машзаводу. На фото розграбований магазин на зупинці, школа, занедбаний стадіон, поліклініка, зруйновані будівлі. Навколо - розруха, проте пам'ятник Сергію Кірову побілений і покритий "позолотою"."Машинобудівний коледж у суботу зовсім безлюдний. На вулиці жодної людини. Школа з доглянутим фасадом і сірістю бічних "не парадних" стін. Пожежна частина. Машини напоготові. Пам'ятник Кірову з відреставрованим обличчям блищить, як мідний самовар. І напис у підземному переході "Це все сон", - додав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...