"Русский мир" в "ЛНР": На прикладі однієї сім'ї журналісти показали, в якому пеклі живуть люди на тимчасово окупованій території (відео)

Селище Катеринівка під контроль терористів "ЛНР" було взяте більше 2 років тому.

Життя на цій території нагадує сюжет з фільму жахів - кругом розруха, похилені будинки, передають Патріоти України з посиланням на Діалог.UA.

Люди існують без самого простого, для них вода - справжнє диво, а тому її тут економлять, використовуючи тільки для самого необхідного, навіть городи іноді намагаються не поливати, і чекають дощу.

На прикладі однієї сім'ї журналісти показали, в якому пеклі живуть люди на контрольованій тимчасово бойовиками території.

Щоб прогодуватися самим, виростити сина і племінника, Анна і її мати беруться за всякі шабашки, полють людям городи, білять хати. Хоча їх власний будинок розвалюється на очах, а відремонтувати його немає коштів, іноді навіть дитячих на дитину не вистачає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...