"Риба розумніша за росіян", або "Він вибрав свободу!": Російський осетр, який "втік" в Україну, повеселив мережу

У мережі виник ажіотаж навколо дивної новини російських ЗМІ про "втечу" риби з країни в Україну.

Український блогер, шоумен і перекладач Дмитро Чекалкін в Facebook показав скріншот з порталу donnews.ru з заголовком: "Вирощений в Ростовській області на бюджетні гроші осетер вирішив поплисти в Україну", передають Патріоти України.

"Як прийнято було говорити за часів застою, "він вибрав свободу!" — пожартував Чекалкін.

Розсмішила новина і інших користувачів мережі. "Риба розумнішими вати, як виявилося", "Задумайтесь, вже і осетер валить від вас", "Осетер шукає, де краще", "Риба розумніша за росіян", — пишуть вони.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...