Саакашвілі міг готувати атаку на Порошенка і навіть державний переворот, - джерело

Розповсюдження інформації про заколот може бути провокацією російських спецслужб, агенти яких впроваджені в силові структури України.

Одна з силових структур протягом останнього часу надавала президенту України Петру Порошенку доповіді, одним з основних меседжів яких було те, що нині затриманий Міхеїл Саакашвілі може готувати на нього атаку і навіть державний переворот, організовуючи протести в Києві та отримуючи підтримку з боку Росії.

Про це "Апострофу" повідомило високопоставлене джерело в близькому оточенні президента, передають Патріоти України.

На думку джерела, розповсюдження подібної інформації може бути провокацією російських спецслужб, агенти яких впроваджені в силові структури України.

"Люди з оточення говорили йому (Порошенку, - ред.), що всі ці доповіді - російські провокації, що в українських силових структурах є агенти ФСБ, і це все російська гра - з одного боку, годувати страхи президента щодо того, що йому погрожують Саакашвілі і американці, а з іншого - підкидати дрова і на іншому напрямку... І ось результат", - говорить джерело.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...