Саакашвілі, Тимошенко та Коломойський - новий опозиційний альянс, - ЗМІ

Американське ЗМІ припускає, що Саакашвілі, Тимошенко та Коломойський очолили контратаку на президента Порошенка.

Американське видання The Huffington Post у матеріалі «Саакашвілі - троянський кінь для України» повідомляє, що повернення екс-президента Грузії в Україну після позбавлення його громадянства могло відбутися без підтримки мільярдера Ігоря Коломойського, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Видання також пише пише про новий альянс, де окрім Саакашвілі, Коломойського є також Тимошенко. Саме ці три фігури очолили контратаку на президента Порошенка.

Коломойський так нібито мститься главі державу за націоналізацію його Приватбанку, а Тимошенко, маючи невелику фракцію у парламенті, хотіла б, щоб Саакашвілі виступив тараном у справі проведення нових виборів в Україні, на яких вона могла б покращити свій результат.

ЗМІ з посиланням на політологів також зазначає, що Кремль використовує Саакашвілі у своїй довготривалій гібридній війні.

Видання припускає, що Росія може бути безпосередньо задіяна в скандальному поверненні Саакашвілі, що сприяє поглибленню політичних суперечок в Україні та дискредитації української влади за кордоном.

«У той час як Росія продовжує створювати напруження у східній Україні та ігнорує Мінські угоди, Україна потребує консолідації всіх - від простих людей до влади та міжнародних партнерів. І для Саакашвілі спрага помсти, здається, витісняє будь-які інтереси українців», - резюмує The Huffington Post.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...