Садовий запропонував харків'янам закрити обласну державну адміністрацію

До Харкова Садовий приїхав, щоб взяти участь у зустрічі формату Urban Talks. На зустрічі подібного формату учасники зі Львова та Харкова ділились досвідом з розвитку міст.

Під час візиту мера Львова Андрія Садового до Харкова він запропонував провести неймовірний експеримент: на місяць закрити Харківську обласну держадміністрацію, передають Патріоти України.
До Харкова Садовий приїхав, щоб взяти участь у зустрічі формату Urban Talks. На зустрічі подібного формату учасники зі Львова та Харкова ділились досвідом з розвитку міст. "Пропоную зробити експеримент - на місяць закрити Харківську обласну державну адміністрацію. Побачите - нічого не зміниться, а люди тільки подякують", - заявив мер Львова.
У цьому контексті, варто нагадати, що Андрій Садовий вже заявляв, що обласні держадміністрації повинні бути ліквідовані всюди. Замість них доречно створити мобільні офіси, які будуть допомагати містам координувати свої взаємини з Кабінетом Міністрів України та іншими органами державної влади. "Основну ставку слід зробити на міста. А ті майже 10 мільярдів гривень, які сьогодні щорічно витрачають на ОДА, можна буде використовувати з користю для громад", - резюмував Андрій Садовий.
Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...