"Сам пойдет или с мальчиками?": Українці відповіли Жириновському на заклик захопити 31 березня Київ і Львів (фото)

Загрози лідера Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимира Жириновського захопити всю Україну обурили українців. "Опозиціонера" жорстоко висміюють в мережі.

У соцмережах ажіотаж через чергову скандальну заяву Жириновського, передають Патріоти України.

Жириновський 15 березня виступив у включеному Криму, де пригрозив окупувати всю Україну. Він визнав, що це буде залежати від підсумків президентських виборів в Україні 31 березня.

"Сегодня все будет по другому. Все готовы - нужен только приказ верховного главнокомандующего (Владимира Путина - ред.). Посмотрим, что у них будет 31 марта", - заявив одіозний лідер ЛДПР.

Він також додав, що "завдання Росії" - "розблокувати" анексуваний півострів. "Чтобы Крым никогда никто не блокировал, чтобы сложно было спокойно ехать до Львова из Симферополя. Этот час придет! У нас снова будет единое пространство и вооруженные силы", - видав член путінського режиму.

У мережі кепкують над Жириновським, який в черговий раз загрожує Україні окупацією. Вони не церемоняться з "неадекватним" російським депутатом, який, на їхню думку, "пропив останні мізки".

"Сам пойдет, или с мальчиками?" - регочуть в мережі, натякаючи на наполегливі чутки про нетрадиційну орієнтацію головного "опозиціонера" Росії. За свою довгу політичну кар'єру цей вірний член путінського режиму неодноразово "палився" з хлопчиками."Ось тут Жирик прав, коли говорить, що "ввічливі чоловічки" вже не вийдуть ... ВСУ влаштують окупанта таку криваву баню, що Афганістан здасться йому раєм", - впевнені в мережі.

"Жириновський в Криму: "Ми чекаємо 31 березня, війська готові - дійдемо до Львова". Але не забувай: в Україні "громадянська війна"", - обурюються в мережі.Важливо відзначити, що Жириновський останні 5 років стабільно "поливає брудом" Україна, обіцяючи окупувати Київ, Львів і навіть країни Заходу. Через своїх диких заяв він перетворився в "токсичну" фігуру - йому вже заборонений в'їзд до країн ЄС і США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...