"Самі собі вибиваєте зуби!": В Україні різко зреагували на спроби Ради Європи повернути Росію в ПАРЄ

Віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, представник України Володимир Ар'єв розкритикував спроби повернути Росію в ПАРЄ.

Володимир Ар'єв

"Під прикриттям красивої фрази "гармонізації правил і необхідності підготовки до саміту 60-річчя Ради Європи", просто хочуть провести зміни в регламенті, які вимагає російська делегація для свого повернення", - заявив Ар'єв в ефірі "5 каналу", передають Патріоти України.

Він підкреслив, що вимоги Росії - це шантаж. "Кажуть, або ви це робите і ми тоді повертаємося, або якщо ми не повертаємося, то тоді ми не платимо свої внески до Ради Європи. Можна за це вигнати країну, якщо вона за два роки не платить свої внески. З минулого року вже частину не сплатила, тобто дві третини внеску за минулий і цей рік. В кінці року можна питання вже розглядати. Але в Раді Європи бояться, що Росія пуститься берегів і вони впливати ніяк не можуть, бо не хочуть втрачати такої великої країни, якщо доведеться ставити питання про її виключення", - розповів віце-президент ПАРЄ.

"Якщо ПАРЄ піде на шантаж Росії і забере ці правила, це означає, що вона відрізає собі обидві руки і вибиває сама собі зуби. Тому що це абсолютно знищує моніторингову процедуру за виконанням зобов'язань усіх країн, що вступили в цю організацію. Зараз, якщо прямо не вдалося переконати членів ПАРЄ пробачити Росії всі її гріхи і повернути її без виконання резолюції, то той метод, який застосовують зараз, це все одно що не судити злочинця, а прибирати з Кримінального Кодексу статтю, яка робить його злочинцем", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...