Самого Криму замало: Названо нову ціль Путіна в Україні (карта)

Росії необхідний Північно-Кримський канал, і є три основні варіанти, щоб його отримати.

Борис Бабин

Про це в інтерв'ю Oбозревателю розповів постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабин, передають Патріоти України.

"Фактично сьогодні не тільки сільське господарство, а й індустрія Криму не може забезпечити півострів питною водою. Їм потрібен Північно-Кримський канал", - заявив він.

За оцінками постпреда президента, у РФ існує три варіанти отримати цей канал.

Найменш імовірний з них такий: "Якщо якась мадам з косою або якийсь пан з Донбасу просто відкриє їм цей вентиль". "Сподіваюся, такого не буде", - зауважив Бабин.

Ще один варіант - суто юридичний, - продовжив він. "В Україні зараз відбувається біганина російських адвокатів та інших "афельованих" людей, щоб отримати рішення українських судів з питань Північно-Кримського каналу", - розповів постпред.

На його думку, якщо цей варіант виявиться неефективним, Росія може вдатися до третього, найбільш радикального варіанту - "до якихось силових або гібридних акцій, щоб просто силою взяти контроль над цим об'єктом на підконтрольній Україні території". "У цьому полягає дуже великанебезпека", - підкреслив Бабин.

Він також звернув увагу на небезпечну тенденцію - "втрату ознак державного управління в деяких місцевостях, наближених до Криму, наприклад, в Генічеському районі".

"З'явилися масові організовані злочинні угруповання, які проводять антиукраїнські акції, мітинги. Зараз там має місце розгойдування ситуації", - констатував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...