Самотність "недоімперії-полукровки": Росія забанила Google

Населення "скреплюють" споживати виключно ідеологічно вивірений продукт кремлівської пропаганди...

У Росії частково забанили Google. Моніторингові сайти підтверджують часткове блокування IP-адрес, передають Патріоти України.
Інформація про те, що заблокований доступ до основної сторінки Google почала з'являтися в соцмережах в ніч на 22 квітня.На даний момент у росіян немає можливості не тільки зайти в пошукову систему, але також скористатися поштою.

Найбільш серйозні проблеми зафіксовані в Іжевську, Москві, Красноярську, Санкт-Петербурзі, Казані. Станом на ранок 22 квітня забанені близько 50 ip-адрес Google.

Роскомнадзор утримався від офіційних коментарів щодо блокування IP-адрес.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...