Санкції Кремля в дії: Окупанти покарали українців за італійський сир і м'ясо

Проти громадян України порушено дві адміністративні справи, а всі виявлені товари загальною вагою 29,3 кг найближчим часом будуть знищені.​

В окупованому Росією Криму "митники" не пустили на півострів партію італійських сирів і понад десяток упаковок м'ясних виробів, які входять у так званий санкційний список, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.

Інцидент стався на кордоні з анексованим півостровом. Зазначається, що окупанти під час проведення огляду в ручній поклажі чоловіка виявили 8 кг сиру і більше 7 кг м'ясних виробів.

"У громадянки в сумці було майже 7 кг сиру і понад 7 кг м'ясних виробів у заводській упаковці з маркуванням. Усього 17 упаковок сирів виробництва Італії і 12 упаковок м'ясних виробів. В обох випадках продукти входили у так званий "санкційний список" і прибули з країни, щодо якої "Россільгоспнаглядом" введені тимчасові обмеження у зв'язку з погіршенням епізоотичної ситуації", — йдеться у повідомленні.

Як зазначено, проти громадян України порушено дві адміністративні справи, а всі виявлені товари загальною вагою 29,3 кг найближчим часом будуть знищені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...