"Санкції? Ні, не чули...": Німецька компанія забезпечує двигунами російські літаки, - Злий Одесит

Виробник одних з найбільш потужних авіаційних поршневих 12-циліндрових V-образних чотиритактних дизельних двигунів локалізує своє виробництво в Росії для потреб МО РФ, незважаючи на санкції!

В Росії проходить завершення локалізації виробництва німецького двигуна RED-A03T від компанії "RED Aircraft GmbH". Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Данный двигатель планируется и, похоже, что так и будет устанавливаться на поршневой учебно-тренировочный самолёт Як-152, а так же перспективный разведывательно-ударный БПЛА “Альтаир”.

Что касательно Як-152, то этих машин для нужд МО РФ хотят заказать не менее 150 единиц, а потому для “ RED Aircraft GmbH ” это тот самый случай, когда можно неплохо “нагреться”.

Относительно же БПЛА “Альтаир” ходит много версий о его возможностях, КПД, ТТХ и применения, но неоспоримо одно – этот аппарат может стать первым, полноценным ударным беспилотником ВКС РФ.

И вот как тут не удивиться, что один из мощнейших в данном классе двигателей, перебрался из Германии, города Аденау, где он и производится, в бескрайнюю россиюшку, в самый разгар санкционного противостояния?

Собственно, к немецким партнерам следовало бы адресовать несколько весьма неприятных вопросов. Да и в Минфине США, уверен, тоже будут удивлены такому поведению немецкой компании."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...