Санкції США: Російський олігарх скорочує свою частку в сфері енергетики, кольорової металургії та гірничорудної промисловості

Основний акціонер групи компаній En+ Олег Дерипаска погодився скоротити свою частку участі в компанії нижче 50% і покинути раду директорів.

Олег Дерипаска

Про це йдеться в повідомленні En+, передають Патріоти України. Крім того, бізнесмен погодився на призначення нових директорів Ради, щоб незалежні директори склали в ньому більшість.

Згідно з повідомленням, таке рішення Дерипаска прийняв на прохання незалежного глави Ради директорів компанії лорда Грега Баркера.
En+ Group - група компаній, яка контролює активи Дерипаски в сфері енергетики, кольорової металургії та гірничорудної промисловості, а також логістики та стратегічно пов'язаних з ними галузях. На сьогоднішній день Дерипаска володіє 66% акцій En+, якій належать 48% акцій компанії «Русал».
Нагадаємо, Міністерство фінансів США ввело санкції проти 24 російських бізнесменів і кількох компаній з «Кремлівського списку». Президент «РусАла» мільярдер Олег Дерипаска постраждав сильніше інших: під обмеження потрапили його холдинг En+, US Rusal і ще шість пов'язаних з ним компаній. Його стан менш ніж за добу скоротилася на $ 1,3 млрд. У цілому стану 50 найбагатших росіян скоротилися майже на $ 12 млрд.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...