Співробітникам лікарні належить відсвяткувати 60-річчя закладу в Державному Кремлівському палаці.
Гостям будуть подавати профітролі з ікрою нерки, канапе з тигровою креветкою і манго, ікру нерки з кокосовим мусом у свіжому огірку, в'яленого лосося, витриманого у віскі з медово-гірчичним соусом, прошутто з ягняти з рокфором на міні-груші, тартар із мармурової яловичини на гречаних чіпсах та інші делікатеси з риби та дичини, серед яких прошутто з дикого ягняти і карпаччо з оленини.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...