Саша Самсонова - українка, яка підкорила Америку (відео)

26-річна українка Саша Самсонова нині модний фешн-фотограф та режисер-кліпмейкер, яка успішно працює в США. Серед її замовників – найвідоміші світові зірки моди та поп-музики.

Саша Самсонова

Нещодавно під час церемонії Grammy-2018 відбулася прем'єра пісні та чергового кліпу на ліричну пісню Wild Hearts Can't Be Broken, який Саша зняла для американської співачки Pink, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

А до цього була співпраця з Джоном Леджендом, Кайлі Дженнер, Тейаною Тейлор, Джесікою Альба, Крістою Бел, DJ Сassidy, Tinashe та багатьма іншими зірками світового шоу-бузнесу.

Слід зазначити, що Саша Самсонова народилася в Ужгороді і успіху досягла вже в Україні. У 9-річному віці разом з батьками переїхала до Києва. І вже там почала професійно займатися фотографією. При чому талант дівчини розкрився вперше вже у 17 років – коли вона зняла роботи для українського Harper's Bazaar. Далі був проект для журналу Pink за участю українських зірок шоу-бізнесу.

Молода фотомайстриня мала свій власний стиль, що відрізнявся від інших, мав свою унікальну родзинку. Її запрошують проводити майстер-класи у Києві. Сама Саша каже, що дуже вдячна батькам – Дмитру та Дар'ї – за підтримку та натхнення.

У 2014 році вона вирішила переїхати до Лос-Анджелесу (США), хоча і не була до кінця впевнена, що зуміє там одразу досягти успіху. Однак наполегливість, оптимізм та комунікабельність принесли свої плоди.

Неабияким поштовхом стала фотосесія для Кайлі Дженнер, присвячену її 18-річчю. Кожен знімок в Instagram зірки зібрав близько мільйона лайків. А далі Саша вже спробувала себе в якості режисерки кліпів.

За кілька років вона досягла того про що і помріяти не могла раніше. Наприклад, лише у Instagram має понад 450 тисяч підписників.

А головна фішка в тому, що має свій власний стиль. Останнім часом Саша вирішила відмовитися від штучних ефектів. Головне для неї – показати природність, не лише зовнішню, а у першу чергу внутрішню красу людини. Зокрема це стосується й останньої роботи з Pink.

Прем'єра чорно-білого кліпу відбулася 29 січня. Сама співачка наголосила на тому, що пісня покликана привернути увагу до проблем жінок у сучасному світі.

Немає сумнівів – в українки Саші Самсонової ще багато вершин попереду. Зокрема вона якось зізналася, що мріє попрацювати з Мадонною. Чому б й ні? Можемо лише побажати їй подальших успіхів!

А поки дивимося окрему історію про Сашу, яку підготував 24 канал.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...