"Саудовская Аравия в начале декабря объявила о небывалых скидках на нефть для азиатских заказчиков": Злий Одесит про те, що доб'є Москву

Буквально тиждень тому, чорне золото, вельми темпераментно відреагувавши на падіння індексів S & P500, Dow Jones і Nasdaq, встановило мінімуми 2018 року, зіставне з показниками жовтня 2017, як трапилося чергове відмотування назад.

Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Так, накануне Католического Рождества, нефть сорта BRENT замерла на отметке $50,45 за баррель, а Техасская WTI пробила до $42,50. И если бы не праздники, неизвестно чем бы нас удивлял BRENT уже сейчас.

С другой стороны, падение прошло не только под аккомпанемент обвала индексов, но и без публикации отчётов США о ситуации в нефтедобывающей отрасли за последнюю неделю. А ведь именно США, как никто другой, сейчас проводят расшатывание рынка, повышая добычу и создавая дисбаланс предложений и спроса, демпингуя цены.

Напомню, что свой вклад в это расшатывание так же вносит и Саудовская Аравия, которая в начале декабря объявила о небывалых скидках на нефть для азиатских заказчиков.

А потому, нас на этой неделе ещё могут ждать антирекорды “черного золота”. Между тем, российская нефть сорта Urals уже опустилась ниже $48 за баррель, что уже ниже заложенного минимума в бюджет РФ на 2019 год, составлявшего $48,8 за баррель.

Як то кажуть: Christmas Is Coming!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...