"Секретные 152 см кремлевского "гиганта": У мережі вказали на нову дивину зі зростом Путіна

У соціальних мережах в черговий раз звернули увагу на невідповідність «офіційного» зросту президента Росії Володимира Путіна (172 сантиметри) і тим, що є насправді.

Так, на фото, зробленому під час інавгурації мера Москви, видно, що російський лідер, якого часто бачать на підборах, багато нижче Сергія Собяніна, зріст якого - 177 сантиметрів, передають Патріоти України.

На цю недоладність звернув увагу український політтехнолог Олексій Голобуцький, який розмістив на своїй сторінці в соціальних мережах фото з інавгурації Собяніна. «Путин едва выглядывал из-за плеча Собянина. А официальные источники так и будут утверждать, что у них разница в росте — максимум 5 см! У Собянина — 177 см, но у Путина-то официально — 172 см! Хотя тут больше похоже на практически секретные неофициальные 152 см кремлёвского „гиганта“. Прокололись, что называется», —коментує фото Олексій Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...