Дієтологи радять вживати баклажан, оскільки цей овоч може знизити рівень холестерину в організмі. Все тому, що у баклажані міститься багато баластних речовин, пише Країна Здоров’я, передають Патріоти України.
Ці речовини добре виводять холестерин, оскільки організм їх не засвоює і вони не всмоктуються в організм.
Дієтологи вважають, що баклажани корисно вживати при серцево-судинній недостатності, ішемічній хворобі серця, атеросклерозі та недокрів'ї.
Баклажан здатний нормалізувати роботу кишечника, він запобігає розвитку гнильних процесів і сприяє зменшенню ваги.
Варто запам’ятати, що баклажан не можна вживати людям, які страждають на виразку шлунку і дванадцятипалої кишки, а також при зниженому рівні цукру та проносах. Не варто вживати цей овоч при високому рівні гемоглобіну.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...