Дієтологи радять вживати баклажан, оскільки цей овоч може знизити рівень холестерину в організмі. Все тому, що у баклажані міститься багато баластних речовин, пише Країна Здоров’я, передають Патріоти України.
Ці речовини добре виводять холестерин, оскільки організм їх не засвоює і вони не всмоктуються в організм.
Дієтологи вважають, що баклажани корисно вживати при серцево-судинній недостатності, ішемічній хворобі серця, атеросклерозі та недокрів'ї.
Баклажан здатний нормалізувати роботу кишечника, він запобігає розвитку гнильних процесів і сприяє зменшенню ваги.
Варто запам’ятати, що баклажан не можна вживати людям, які страждають на виразку шлунку і дванадцятипалої кишки, а також при зниженому рівні цукру та проносах. Не варто вживати цей овоч при високому рівні гемоглобіну.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...