Дієтологи радять вживати баклажан, оскільки цей овоч може знизити рівень холестерину в організмі. Все тому, що у баклажані міститься багато баластних речовин, пише Країна Здоров’я, передають Патріоти України.
Ці речовини добре виводять холестерин, оскільки організм їх не засвоює і вони не всмоктуються в організм.
Дієтологи вважають, що баклажани корисно вживати при серцево-судинній недостатності, ішемічній хворобі серця, атеросклерозі та недокрів'ї.
Баклажан здатний нормалізувати роботу кишечника, він запобігає розвитку гнильних процесів і сприяє зменшенню ваги.
Варто запам’ятати, що баклажан не можна вживати людям, які страждають на виразку шлунку і дванадцятипалої кишки, а також при зниженому рівні цукру та проносах. Не варто вживати цей овоч при високому рівні гемоглобіну.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...