Секрети здоров'я: ТОП-5 порад, як позбутися від нежиті

Нежить і закладений ніс - досить неприємні штуки, які супроводжують прихід осені. Ніколи не ігноруй такого сигналу організму, тому що цей банальний нежить може перерости у великі проблеми зі здоров'ям.

Є кілька дієвих методів, які допоможуть тобі швидко позбутися від закладеності в носі, передають Патріоти України.

1. Промий ніс сольовим розчином

Візьми 1 чайну ложку морської солі, розчини її в склянці теплої води і розмішай до розчинення. Промий носову порожнину кілька разів, це вб'є хвороботворні віруси і бактерії.

2. Полощи горло

Для полоскання можеш використовувати як спеціальні аптечні засоби, так і домашні розчини з вмістом солі і йоду. Також можеш полоскати трав'яними настоями.

3. Роби інгаляції

Щоб очистити ніс, роби інгаляції. Якщо у тебе немає спеціального апарату, просто можеш зволожити повітря, закип'ятити воду і капнути в неї кілька крапель олії евкаліпта.

4. Укріплюй імунітет

Постарайся вживати побільше продуктів з високим вмістом вітамінів.

5. Більше пий

Гарячі трав'яні чаї і особливо ефективний імбирний чай з медом допоможуть тобі швидше вилікуватися і вимити з організму шкідливі віруси і бактерії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...