Секрети здоров'я: Вчені назвали продукти, здатні замінювати собою ліки

​Активні речовини, що входять до складу деяких продуктів, здатні діяти на функції органів і систем практично також, як і медпрепарати.

За словами вчених звичайні кавун і кориця при вживанні здатні розріджувати кров і знижувати навантаження на серце, передають Патріоти України.

У той же час, в якості снодійного деякі люди можуть приймати тепле молоко з медом, незважаючи на те, що такий склад діє як снодійне не на всіх.
При цьому як природні антибіотики діють селера, зелений чай і оливкове масло. Вони ж корисні при ангіні, ГРВІ та інших інфекціях.
Крім того, часник і імбир можуть замінити при відсутності ліків анальгетики. Арахіс, червона риба і апельсини здатні давати ефект подібний до «віагри».

Регулярне вживання моркви і жирної риби можуть допомогти заощадити на покупці вітамінних комплексів з антиоксидантними і омолоджуючими властивостями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...