Секс "по-новому": Юрист роз'яснила деталі ''рятівного'' закону для одружених чоловіків (відео)

Згідно з поправками до Закону України №2229 "Про запобігання та протидію домашньому насильству" у разі примусу до шлюбу в поліцію можуть звертатися як жінки, так і чоловіки.

На це звернула увагу юрист-кримінолог, кандидат юридичних наук Ганна Маляр, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

вона пояснила, що зміни, які були внесені в український закон, спочатку були розроблені для захисту жінок азіатського й африканського регіонів, де зафіксовані випадки, коли дівчат примушують до вступу в шлюб із 10-11 років.

В Україні стаття буде працювати швидше за все навпаки, бо, за словами експерта, "українська етнічна традиція полягає в тому, що у нас більше жінки змушують чоловіків [укладати шлюб], ніж навпаки".

"Чоловіки отримують право звертатися, якщо їх змушували вступати в шлюб. Я зараз розповім, як це робиться, і багато чоловіків згадають, що так і було: тест [на вагітність], дві смужки, а далі вибір — або ми одружуємося, або дитина тільки моя і ти її не побачиш. Так, це шантаж, але у нас дуже багато шлюбів укладаються за фактом наявності вагітності або фіктивної вагітності, або батьки змушують", — констатує юрист.

Крім того, часто питання офіційного оформлення стосунків вирішують батьки: "У нас дуже багато, наприклад, у сільській місцевості (і взагалі є регіони в Україні, де дуже міцна влада батьків), випадків, коли батьки говорять: все, у вас був статевий контакт — одружитеся".

У той же час Маляр зазначила, що труднощі в процесі розлучення за цією статтею можуть виникнути, особливо якщо є придбане спільне майно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...