Сексуальне насильство в армії: Американський сенатор розповіла, що була згвалтована офіцером ВПС

МакСаллі прослужила 26 років у ВПС США, дослужившись до звання полковника. Пішла у відставку в 2010 році. У 2018 році вона стала сенатором.

Марта МакСаллі

У США сенатор від штату Арізона Марта МакСаллі розповіла, що під час служби у військово-повітряних силах була згвалтована вищим офіцером. Таку заяву вона зробила на слуханнях про сексуальне насильство в армії, які проходили в підкомітеті у справах збройних сил Сенату, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

52-річна сенатор, яка була першою жінкою-пілотом винищувача в США, яка брала участь в бойових операціях, зізналася, що багато років мовчала про те, що трапилося, тому що відчувала сором і збентеження і не довіряла системі.

МакСаллі сказала, що сподівається дати надію пережили сексуальне насильство, розповівши про свій досвід.

Також вона розповіла, що кілька років тому намагалася поділитися своїм досвідом зі старшими офіцерами, але зустріла «абсолютно неадекватні відповіді». «Як і багато жертв, я відчувала, що система знову і знову гвалтує мене», - сказала МакСаллі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...