Селевий потік зніс із дороги півтора десятки автівок в окупованому Криму (відео)

У Криму в ніч із 18-го на 19 серпня пройшли дощові паводки, які спричинили сходження водно-ґрунтового потоку на проїжджу частину дороги Грушівка – Судак, а також підтоплення житлових будинків.

Про це повідомила сьогодні вранці прес-служба кримського "управління" МНС Росії, передають Патріоти України.

"Так, унаслідок рясного випадання опадів – сильної зливи – сталося часткове підтоплення 153 подвір'їв у селі Ярке Поле Кіровського району", – зазначили в "управлінні".

Дренажні канали не впоралися з великою кількістю опадів, і вода накопичувалася в низинних ділянках населеного пункту. Унаслідок підтоплення ніхто не постраждав, людей не евакуйовували.

"Крім цього, унаслідок складних погодних умов на трасі Грушівка – Судак, на 18-му км, поблизу с. Дачного також сталося сильне сходження водно-ґрунтового потоку на проїжджу частину. Унаслідок події за межі проїжджої частини дороги потрапило приблизно 15 автомобілів, потрібна термінова допомога рятувальників МНС Росії", – заявили у відомстві.

У повідомленні йдеться, що автомобілі, які стоять у заторі, були частково затоплені й виведені з ладу гідроударом.

"Роботи з ліквідації надзвичайних ситуацій, спричинених складними погодними явищами, тривали всю ніч. Станом на 02.00 була проведена евакуація 76 осіб, із них 23 дитини, які постраждали від сходження ґрунтового потоку й підтоплення житлових будинків", – заявив начальник "головного управління" МНС Росії в "Республіці Крим" Сергій Шахов.

Пізніше в управлінні повідомили, що підтоплення повністю ліквідували.

"Наразі ведуться роботи з відкачування води на локальних ділянках населених пунктів м. Судак і с. Ярке Поле Кіровського району в низинних районах, куди прибуло багато води. Підтоплення житлових приватних будинків завдяки оперативним діям удалося повністю ліквідувати", – сказав Шахов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...