Сенатора США Джона Маккейна розсмішило питання про те, чи боїться він президента Трампа

Трамп пригрозив Маккейну після того, як сенатор від Республіканської партії звинуватив президента у "поверховому, хибному націоналізмі".
Джон МаккейнЯк передає видання The Hill, Маккейн з'явився у програмі "The View", щоб відзначити день народження своєї дочки Меган, яка є новою співведучою шоу, передають Патріоти України.

Під час ефіру ведучі згадали нещодавні погрози Трампа на адресу сенатора. "Ви боїтеся?", – запитала співведуча Санні Хостін (Sunny Hostin), після чого її колеги та сам Маккейн розсміялися.

"Я згадав, що я мав значно більші проблеми", – відповів врешті-решт Маккейн. "У якийсь момент я відповім, і йому буде непереливки", – сказав Трамп минулого тижня. Маккейн зазначив, що він у своєму житті мав «набагато більші виклики, ніж цей».

Як нагадує видання, Трамп неодноразово критикував сенатора після того, як Маккейн проголосував проти законопроекту щодо скасування ObamaCare.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...