"Сепаратюзі" з українським привітом: Сподіваємось, ця композиція додасть мотивації, настрою та драйву в найпершу чергу тим, хто на передовій, - ветеран АТО (відео)

Ваторобні теле та радіо канали вперто ігнорують потреби української більшості у своєму рідному народному продукті.

Проте, замість окупантомовного лайна в особі побутових сєпарів: Лобода, Білик, Лорак, Потап, Настя, Дорн, Йолка, Брєжнєва, Сєдокова, Времйа і стєкло, Нікіта, Квест Пістолс, 5’nizza, Гросу і т.д., яким цілодобово насильно годують українців ватні “укрАінскіє” телеканали, українці знаходять в собі сили творити в любих несприятливих умовах, передають Патріоти України з посиланням на Військовий навігатор України.

Так дуже актуальну і достойну пісню воїна-учасника бойових дій вже рік чомусь не хочуть показувати центральні телеканали. Український десантник 80-ої аеромобільної бригади під псевдо FM у простих словах та на емоціях заспівав спеціально для тих воїнів, які досі на сході країни кожен день борються із ворогом.

«Сподіваємось, ця композиція додасть мотивації, настрою та драйву в найпершу чергу тим, хто на передовій. Задля нашої спільної майбутньої перемоги, що обов’язково настане! Дякую всім, хто не лишився стояти осторонь, а підтримував та допомагав крейзанутим дивакам з ‎FoundationMario‬!» – написав на своїй сторінці в одній із соціальних мереж FM.

До війни Богдан Ковальчин працював на радіостанції, через що згодом на фронті і отримав позивний FM. До армії чоловік пішов добровольцем, став десантником 80-ої аеромобільної бригади. Воював у найгарячіших точках, був снайпером.

Додамо, що наразі боєць та музикант планує видати цілу платівку своїх фронтових пісень, робота над якою наразі триває. Окрім того, Богдан приймає участь у соціально-мистецькому проекті #ПісніВійни: у рамках проекту планується до 14 жовтня 2017 року записати та видати збірку композицій, написаних нашими військовослужбовцями, людьми, що знають війну не з переповідок. Разом з вояками їхні авторські пісні виконуватимуть відомі українські артисти, зокрема, Тарас Тополя з «Антитіл», Віктор Винник з гурту «Мері», Віктор Бронюк («ТІК») та багато інших.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...