Сепари ревуть "білугою": ЗСУ просуваються вперед, "гібриди" вимотані й більше так не можуть

Місцеві колоборанти вже не приховують свого провалу на Донбасі, відкрито пишуть в соцмережах, що втрати найманців РФ катастрофічні.

При цьому бойовики зізнаються, що не можуть протистояти ЗСУ, оскільки ряди бойовиків рідшають, у сепаратистів відсутня мотивація, щоб боротися за ідеї "Новоросії", передають Патріоти України.

До слова сказати, за минулу добу, як сказано в повідомленні Штабу ООС, троє терористів були знищені, ще четверо стали "300-ми".

У свою чергу сепаратистка і затята пропагандистка "русского мира" Марина Харькова констатує дефіцит особового складу терористів. Через брак "гарматного м'яса" ті вояки, що залишаються в розташуваннях бандформувань, "несуть службу" без звільнень, без відпочинку, без відпусток і без ротацій. Вона пише, що про рядових терористів всі забули, ніхто про них не дбає. Найманці виснаженим. "Абсолютно ничего не изменилось со сменой "власти", которая не ценит и не бережет наш человеческий ресурс…" - скаржиться сепаратистка.

Більш того, вона не приховує роздратування, що сили ООС знову просуваються в "сірій зоні" на Світлодарській дузі. За її словами, ЗСУ недавно знову просунулися ближче до "зони відповідальності" терористів в районі недавно взятих під контроль силами ООС Рассадок. "И ничего хорошего в этом нет", - відкрито визнала прихильниця окупантів.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...