Серед бойовиків "ЛНР" поширюються панічні чутки про наступ ЗСУ, що відбудеться вже невдовзі

Це пов’язано з отриманням інформації про підготовку РНБО законопроекту про реінтеграцію непідконтрольних Україні районів Луганської та Донецької областей.

Бойовики "ЛНР" вірять чуткам про наступ ЗСУ / 24 Канал

Про це повідомляє нардеп та керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Він також додав, що появі таких чуток серед бойовиків посприяв і нещодавній візит Президента України Петра Порошенка до США.

Так, згідно з чутками, ЗСУ нібито вже навели понтонні переправи через річку Сіверський Донець для бронетехніки і наступатимуть за підтримки "американської авіації".

"Командування "2-го АК ЛНР", відзначаючи різке погіршення морально-психологічного стану особового складу, поставило задачу командирам і начальникам "припиняти чутки і боротися з пораженськими настроями", – зазначається у повідомленні.

Тимчук також додав, що в розповсюджуваних панічних чутках фігурує фактично та ж інформація, яку поширює в "ЛДНР" російська пропаганда.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...