Серед нападників були поліцейські: У Києві п'ятеро чоловіків побили відомого авіаконструктора (відео)

Спочатку 81-річного чоловіка били троє, а потім до них приєдналися поліцейські.

У людному місці Києва невідомі побили авіаконструктора заводу «Антонов» Віктора Ковальського. За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай, який начебто обдурив одного з нападників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Ковальський 47 років працює авіаконструктором. Він - один із творців Ан-74 і знаменитої «Мрії». Того вечора він повертався з роботи і виходив із метро Шулявська. Портфель з кресленнями ще був цілий, а ручка не відірвана. Аж раптом підбіг чоловік і вхопив за руку. «Він каже: «Прикурити». Я кажу: «Я не палю». Запальнички немає - відпусти. Тут же, як я сказав відпусти, хотів вирватися, на мене посипалися удари ззаду і по голові», - розповів конструктор.

Спочатку 81-річного чоловіка били троє, а потім до них приєдналися поліцейські. Свідки і номер патрульної машини запам’ятали – 4435. На постраждалого наділи наручники і потягли в поліцейське авто. Тільки коли порвали його портфель і поглянули, що там, зрозуміли: схопили не того. Тоді й розкрилися мотиви нападу. Свідки розповідають: на авіаконструктора вказав невідомий у червоній куртці. Він же привів з собою приятелів і поліцію, які запідозрили, що потерпілий – валютний шахрай. «Цей у червоній куртці нібито десь міняв якісь долари. Начебто його кинули на 10 тисяч доларів. Показали на мене. Але це вже потім з'ясувалося. Я про це не знав», - додав Ковальський.

Авіаконструктор отримав струс мозку, йому ушкодили зуб і спину.

Віктор Ковальський написав у поліцію заяву на правоохоронців. За фактом сутички відкрито кримінальне провадження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...