"Сергій охоче обговорює з людьми незаконні приватизації Ахметова, але на питання про аналогічні дії Пінчука робить круглі очі", - відомий блогер "пройшовся" по Лещенку

Екс-депутат Київради, бізнесмен і відомий блогер Олексій Давиденко та народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко влаштували публічну перепалку.

Сергій Лещенко

Їхня дискусія розгорілася в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці Давиденко розкритикував нардепа і написав, що у нього з'явилося "багато зайвого самозамилування, примітивного піару і махрового популізму".

"У якийсь момент мені здалося, що його опонування владі з професійної позиції перетворилося в позу і нав'язливу ідею, а його бажання за всяку ціну змістити Порошенка пов'язано не з благом для України, а з бажанням самому сісти в це крісло", - вважає блогер .

Також, за його словами, Лещенко "захворів хворобою всіх професійних політиків" і перестав говорити про конкретні речі. "Він каже загальні фрази, а в його промовах стало багато нездійсненних обіцянок", - додав Давиденко.

"Сергій охоче обговорює з людьми, який поганий Порошенко і його депутати, але замовчує, що сам став депутатом у партії Порошенка і за його гроші. Сергій охоче обговорює з людьми незаконні приватизації Ахметова, але на питання про аналогічні приватизації Пінчука робить круглі очі", - пише блогер.

Він вважає, що Лещенко хоче брати участь у президентських виборах і "приміряє на себе роль українського Навального".

Лещенко відреагував на пост і залишив свій коментар.

"Олексію, сперечатися з вами сенсу немає, це ваш суб'єктивний погляд. З приводу популізму. Якщо я кажу, що пенсія маленька, тому що мало грошей у бюджеті, а їх мало, тому що їх звідти крадуть у масштабах десятків мільярдів гривень на рік - це популізм?" - заявив нардеп.

"Ваш пост я вважаю необ'єктивним, але він і не може бути об'єктивним, адже написаний глядачем. Але робити узагальнення на підставі однієї зустрічі на мікрорайоні біля ринку - це точно неправильно", - додав він.

У відповідь блогер порадив Лещенку найняти нормальних людей, які вміють організовувати зустрічі, і тут же висловив жаль з приводу того, що його порада, ймовірно, буде прийнята в багнети.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...