Серійний злодій? - У Львові невідомий нападає на жінок

Товста куртка врятувала жінку від глибоких поранень.

У неділю, 16 грудня, приблизно о 23:00 у Львові невідомий скоїв напад на жінку - ветерана АТО. Це сталося в районі вулиці Липинського, коли вона поверталася додому через парк, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Ось що потерпіла розповіла правоохоронцям: "Хтось наздогнав мене ззаду і кілька разів ударив ножем в спину. Слава Богу, поранення були неглибокими. Мене врятувала тепла куртка. Мені вдалося вирватися і втекти. Уже вдома я виявила, що пропав мобільний телефон".

У соціальних мережах жителі Львова повідомили, що нападник міг знати свою жертву, так як він кричав: «Бандера, вб'ю!» Однак цей факт поки не підтвердився. "У нас немає таких відомостей, - говорить прес-офіцер поліції Львівській області Світлана Добровольська. - У матеріалах провадження не вказано, що хтось кричав: «Бандера, вб'ю!» Було темно. Жінка була в цивільному одязі. Вона повідомила про напад у поліцію. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Нанесення легких тілесних ушкоджень». Проводиться експертиза. Особу підозрюваного поки не встановлена".
Як стало відомо журналістам, в парку на вулиці Липинського за дві доби було скоєно як мінімум ще два напади на жінок.
«На мою знайому напали в тому ж самому місці 15 грудня. У неї забрали гроші і два телефони. Ножем не загрожували», - пише львів'янка Анжела Шевченко.
Журналістам вдалося поспілкуватися ще з однією жертвою розбійного нападу в парку на вулиці Липинського у Львові. Жінка попросила називати її Жанетта. "На мене напали в суботу, 15 грудня, саме там, де і на жінку-ветерана, - розповіла мешканка Львова Жанетта. - Я якраз йшла по парку. Добре, що не дійшла до покинутого будинку. Якби грабіжник наздогнав мене там, невідомо, що міг би він зі мною зробив. Чоловік тримав мене за капюшон куртки і говорив, що я повинна робити. Говорив, до речі, російською. Обіцяв, що не змушуватиме мене роздягатися на снігу. Вирвав з рук гаманець і хотів зірвати ланцюжок, але я дуже голосно кричала. Точно пам'ятаю, що він говорить російською, тому що я відповідала теж російською. Просила не вбивати. Розбійник з силою штовхнув мене в кущі і втік. Він нападає, мабуть, пізно ввечері. Не міняє місця, тому що нічого не боїться. На Липинського є автозаправка, а там камери спостереження. Коли він тікав, вони повинні були його зафіксувати. Я не можу точно описати, як він виглядає. На ньому було напівпальто або куртка до коліна. В'язана шапка закривала майже все обличчя. І ще у нього такий владний голос. Він розуміє, що жертва його боїться, і, здається, впивається цим".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...