"Шабаш на кістках": З'явилося відео і подробиці п'яної вечірки школярок на кладовищі

Три 15-річні школярки, які влаштували вечірку на кладовищі з танцями, спиртним і сигаретами в Новояворівську Львівської області, живуть у благополучних сім'ях, хоча часто і прогулюють школу.

З'ясувалося, що дівчата - місцеві жительки. Вони вчаться в 10-му класі, але в різних школах. У школах говорять, що вони багато прогулювали, хоча задатки до навчання у них є, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Вчителі дивуються, як діти з хороших сімей могли таке зробити. У однієї з дівчат мама зараз у Польщі, її батько був у нічній зміні на роботі, коли дочка пішла на кладовище з подругами.

При цьому правоохоронці ознак злочину в діях молоді поки не бачать.

"Немає ознак вандалізму. Могила не ушкоджена, не зневажена. Вбачається неналежне виконання батьками своїх обов'язків", - пояснила старший інспектор ювенальної превенції Новояворівського ОП ГУНП у Львівській області Оксана Давид.

Оскільки жодної заяви про наругу над могилами в поліцію не надійшло, неповнолітніх дівчат не каратимуть. А ось із їхніми батьками проведуть профілактичну бесіду, щоб ті ретельніше дивилися за своїми дітьми.

Нагадаємо, на Львівщині дівчата влаштували непристойні розваги на кладовищі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...