Шабунін розповів, від кого залежить доля перемоги демократичної опозиції

Кандидати у президенти Андрій Садовий та Анатолій Гриценко показали приклад державницької позиції та дотримання свого слова. Іншим політичним гравцям, зокрема Святославу Вакарчуку, було б логічно підтримати їх ініціативу.

За словами голови громадської організації "Центр протидії корупції" Віталія Шабуніна, саме позиція Вакарчука може вплинути на те, що кандидат об'єднаної демократичної опозиції потрапить в другий тур президентських виборів, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Доля перемоги демократичної опозиції залежить від двох людей – Вакарчука та Безсмертного, який впевнено заявляє, що він державник. Нехай тоді це продемонструє. Безсмертний – сильний в організаційному процесі, а Вакарчук має величезну довіру від суспільства", – наголосив він.

"Мені здається, що в історії країни є моменти, коли ця довіра має бути конвертована в підтримку тим, хто, на думку демократичної більшості, може змінити країну. Важливо, щоб опозиція показала приклад державницької позиції та єдності, – наголосив голова ГО "Центр протидії корупції".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...