"Шалений драйв" від Вакарчука: Захисники України побували на концерті "Океану Ельзи"

Воїни 93-й ОМБр захищають Україну на Луганщині і змогли потрапити на концерт "Океану Ельзи" в Лисичанську.

Фото: Океан Эльзи с Лисичанську

Про це вони написали в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Воїни, які приїхали просто з опорних пунктів, розташованих безпосередньо на лінії зіткнення, поринули в атмосферу патріотичного драйву разом з місцевими жителями Сєверодонецька і Лисичанська", - відзначили в повідомленні.

Бійці кажуть, що дуже вдячні за пісню "Без бою", яку Вакарчук присвятив українським героям. "Навіть не дивлячись на шалену зливу, що накрив прифронтові міста і стадіон, де проходив концерт, військовослужбовців, які поверталися на позиції, відчували потужні позитивні емоції. Також бійцям однієї з механізованих рот Святослав Вакарчук охоче підписав червоно-чорний прапор. Дякуємо групі "Океан Ельзи" за справжнє свято і щиру підтримку!" - пишуть військові.

Сам Вакарчук з тремтінням в голосі говорив про українських військових на Донбасі. "Я хочу сказати, що ніхто з нас не робить так багато для нашого спокою і миру в Україні, як наші мужні захисники. Хлопці, тримайтеся, ми завжди з Вами!" - сказав він під час концерту.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...