Шанси 50 на 50: "Сенцова скоро може не стати", - адвокат українського політв'язня

Адвокат незаконно утримуваного в Росії українця Олега Сенцова повідомив, що режисер може не витримати виходу з голодування.

Як заявив Дінзе, "вони (керівництво колонії, - ред.) вважають, що він (Сенцов, - ред.) вже нездатний віддавати звіт своїм діям, що голодовка перейшла в стадію, коли настала точка неповернення. Тобто невідомо, як він вийде з голодування - 50 на 50", - передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, режисер може не перенести виходу з голодування. І на питання журналіста, чи може Сенцов померти, адвокат відповів ствердно. "Так, абсолютно. І такий випадок, як сказав Олег, вже був в цій колонії. Людина оголосив голодування, три місяці на ній був, потім почав йти з неї і помер від захворювання серця, яке розвинулося на тлі голодування", - повідомив Дінзе .

Адвокат також підтвердив, що стан здоров'я Сенцова дуже важкий. "Фізичний стан важкий - коли йому зробили УЗД внутрішніх органів, йому сказали: "Взагалі як ви ходите? У нас люди з такими показниками внутрішніх органів - з розкладанням, з ішемією і так далі - на ногах не стоять, вони лежать в реанімації"", - цитує він лікарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...