Ще й з пляшкою: Фреймут шокувала фанів фото із Окружної в Києві

На опублікованому знімку телеведуча стоїть біля дороги в яскравому червоному платті і пляшкою алкоголю.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут викликала справжній ажіотаж серед користувачів соцмережі фото, зробленим з київської Окружної. Відповідний пост вона зробила на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Зйомки проекту "Оля" на Окружній. Буде весело", - сказала вона.

Звернемо увагу, що на опублікованому знімку телеведуча стоїть біля дороги в яскравому червоному платті і пляшкою алкоголю.

У той же час користувачі мережі поспішили нагадати Фреймут, що вона є "панянкою" і що їй нібито йде цей наряд.

"Нічого собі. А я проїхала з осудливим поглядом і думала ще: що це за дівчина так нахабно ступає прямо по дорозі", - сказала користувач Ганна Сушнюк.

"Оля, ви ж панянка", - зазначив юзер ge1a.

"О, ми вас бачили виявляється перед заправкою. Тільки подумали, що це дівчина легкої поведінки. Я чоловікові сказала: та, може дівчина їде на день народження або вечірку. Ось машину і ловить", - уточнила користувач Ганна Менела.

"Ви в такому незвичайному вбранні. Супер. Ви завжди красуня, обожнюю вас", - сказав юзер Ганна Довжий. "А я вже подумала, що це на вас так пацанки вплинули", - уточнила користувач Ганна Листник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...