"Ще є шанс": Експерт розповіла про Росію без Путіна

Нашумілий російський флешмоб підлітків, які пишуть на шкільних дошках "Путин – вор" – це тільки початок зміни Росії. У результаті нинішній путінський режим буде повалений молодим поколінням росіян.

Про це ObozTV розповіла експерт-міжнародник Ірина Верещук, передають Патріоти України.

За її словами, саме завдяки сучасним дітям у Росії ще є шанс. "Тому що я вірю в передові технології. Я вірю в те, що інтернет, соціальні медіа і все інше проб'ють будь-яку броню КДБ, ФСБ, ГРУ і т.д. Тому що прийшов такий час. Усі вимагають змін. Світ очікує змін", – заявила Верещук.

На її думку, ні Путін, ні Кремль у сьогоднішніх умовах не зможуть монополізувати право на інформацію, що є ключовим питанням для підтримки тоталітарного режиму. "І РФ обов'язково стане багатою державою і буде поважати своїх сусідів. Але в якій формі і коли – це вже питання не до нас", – підсумувала міжнародник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...