Ще одна цеглина для могили недоімперії: Україна передасть в Міжнародний суд ООН в Гаазі дані про полоненого Агеєва - СБУ

Найближчим часом Україна передасть до Міжнародного суду ООН чергові докази про спроби РФ дестабілізувати ситуацію в Україні, зокрема інформацію про ДРГ, до складу якої входив контрактник ЗС РФ Віктор Агєєв, затриманий на Донбасі.

Василь Грицак

Про це в ході брифінгу, який транслював "112 Україна", повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак, передають Патріоти України.

"СБУ наводить чергові докази російської агресії, спроб дестабілізувати ситуацію в Україні, які найближчим часом буде передано до Міжнародного суду в Гаазі", – заявив голова СБУ.

За словами Грицака, буде передано інформацію про виявлення ДРГ так званої четвертої окремої мотострілкової бригади другого армійського корпусу "ЛНР". Під час бою двох бойовиків було знищено, чотирьох взято до полону. До складу групи входили два громадянина РФ, одного з них убито, другого – Агєєва - затримали.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...