Що далі робитиме "Йоббік" у суперечці з Україною?: Політолог дав прогноз

Угорщина, на відміну від тієї ж Польщі, у суперечках з Україною живе в іншій реальності.

Про це в коментарі "Апострофу" повідомив дипломат, експерт Майдану закордонних справ Олександр Хара, передають Патріоти України.


"Наприклад, для поляків цілісна, суверенна українська держава, яке прагне стати членом ЄС і НАТО – це ідеальний варіант. Фрагментація України для них є вкрай негативним варіантом. Адже поляки в свідомості не говорять, що існують якісь території, що споконвічно є польськими, вони хочуть їх повернути і тому вони підтримують етнічні меншини. А ось угорці живуть в іншій реальності, не розуміючи, що світ змінився і Україна не несе загрози ні угорським етнічним меншинам, ні самій Угорщині", - сказав Хара.

У свою чергу, екс-глава МЗС України Володимир Огризко нагадав, що нещодавно Єврокомісія подала до суду на Угорщину за її власний закон про освіту, який обмежує свободу європейських університетів.

"Тому тут тема закрита, і до неї не варто повертатися. Але якщо Угорщина продовжуватиме робити те, що вона робила, вона дуже швидко отримає роз'яснення не від України, а від Брюсселя", - зазначив колишній міністр.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...