Що хотіла сказати Андрєєва: Вбрання кремлівської пропагандистки спантеличило мережу (фото)

Ведуча російського пропагандистського "Першого каналу" Катерина Андрєєва вийшла в ефір в чорному смокінгу з вишитим написом "Too late" ( "занадто пізно").

Глядачі звернули на це увагу і тепер гадають, який знак намагається подати незмінна ведуча найрейтинговіших новин РФ, передають Патріоти України з посиланням на Medialeaks.

На загадковий напис на лівій стороні піджака Андрєєвої в суботньому випуску програми "Час" звернув увагу російський журналіст Олександр Росляков. Слідом за ним скріншоти опублікував в Twitter український журналіст Михайло Голуб, і у нього є версія, що саме намагається сказати телеведуча.

На напис звернули увагу й інші користувачі. Багато написали, що Андрєєва виглядає не так добре, як раніше. Можливо, позначається втома від роботи або вік.

Є версія, що напис на піджаку в суботу 9 вересня була якось пов'язана з виборами 10 вересня.

У самій програмі не було нічого незвичайного: річниця заснування Москви, єдиний день голосування, Сирія, аварія в Ханти-Мансійську, свято в Тулі, естафета з кубком світу з футболу FIFA, поїздка Путіна до окупованого Севастополя.

Катерина Андрєєва в ефірі була одягнена в блейзер від Saint Laurent з зимової колекції 2017 року. Він представлений на сайті бренду, але в продажу його зараз немає. Орієнтовна вартість такого жіночого смокінга - від двох до двох з половиною тисяч доларів (52 600 - 65 700 гривень. - Ред.).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...