Що нас чекає? - "Ми не навчилися берегти ні наших чоловіків-героїв, ні наших жінок-берегинь, ні наші величезні ресурси", - Масляк

Україна. Українська нація. Скільки Героїв, справжніх Людей Ви породили. Не святих і не святош. І жодного ми не вберегли, не поставили на чолі держави.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український науковець, професор КНУ ім.Шевченка Петро Масляк, передають Патріоти України.

"Найближче був до мети Вячеслав Чорновіл. Уже зараз були б найпотужнішою державою Європи. Не вберегли. Які Люди.

Знав одного доларового мільйонера. Любив жінок, любив випити. Свій бізнес створив з нуля. Знав декілька іноземних мов. В 2014 році все кинув і втратив. Уже немолодим пішов на фронт боротьби з московськими загарбниками. Прикриваючи відступ молодих хлопців загинув. Підірвав себе гранатою разом з загарбниками-московитами. Москалі, розлючені втратами волочили його тіло за БТР. Скільки тисяч у нас таких героїв. А кого ми привели до влади?

Господи прости. Як там у Тараса Шевченка. Мов кабани годовані, пикаті, пузаті...

Або взати Анатолія Лупиноса, день народження якого відзначали на днях. Незламна, неймовірно харизматична Людина, абсолютний моральних авторитет якої визнавали всі: від президентів держав до злодіїв в законі.

А кого ми привели до влади? Добре б у нас не було нікого і нічого. А то є чоловіки, яких не мають інші нації, ресурси для розвитку, яких не має жодна держава Європи, неймовірно гарні й вірні жінки. А ми не навчилися берегти ні наших чоловіків-героїв, ні наших жінок-берегинь, ні наші величезні ресурси. Що нас чекає. Все таки є пророки у нас. Тому закінчую віршами Анатолія Лупиноса.

Ми випрягли волів, перевернули плуга

Сідлаємо коней та гостримо списи,
Відкинули жалі, згадали всі наруги,
Прости нас, Господи, помилуй і спаси.

На скресі двох світів стаємо до двобою
На скресі двох епох гряде шляхетний світ.
Віч-на-віч Нація з безликою юрбою.
Навколо ворогів - суцільний живопліт

Волога цвіль Європ лоскоче наші ніздрі
Спекотних Азій тлін судомить рамена
Чекає бій. Все інше буде... після.
Життя триває. Точиться війна..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...