Що не поділили київські геймери?: Жорстоке вбивство в комп'ютерному клубі

У закладі, який розташований у Дарницькому районі Києва, вночі з 7 на 8 червня виявили тіло невідомого чоловіка - на вигляд близько 30 років.

Комп'ютерний клуб Planet-X

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

На тілі загиблого були сліди фізичного впливу: садна і гематоми.

Як розповіли відвідувачі клубу Planet-X, перед цим відбулася бійка: чоловіка побили двоє невідомих, які відразу ж залишили заклад.

Planet-X позиціонує себе, як один із найбільших клубів Києва.

"Має два VIP-зали з неймовірними зручними, ергономічними сидіннями і столами, великими моніторами, зал для курців відвідувачів. Це все для максимальної зручності і комфорту відвідувачів. Популярність і свою репутацію комп'ютерний клуб отримав завдяки гнучким тарифам, цілодобовим графіком роботи, а найголовніше : 165 потужних ігрових машин, які розташовані на 2 поверхах інтернет- клубу. Є бар", - йдеться в описі на різних майданчиках.

У будь-якому випадку зрозуміло, що з питаннями безпеки у заклади серйозний прокол.

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...