Що приніс Святий Миколай у родини українських політиків (відео)

Серед опитаних народних обранців не знайшлося жодного, хто б не відзначав свято Миколая.

19 грудня українські народні депутати дарували рідним та отримували подарунки. Дехто зізнався, що таки приготував різочки замість смаколиків, а дехто навіть визнав себе негідним гарного презенту, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.
"Вранці був поцілунок, а ввечері подивимось. Я подарував дружині букет квітів. Солоденьке в нас буде ввечері – пиріг. Мій улюблений, яблучний", - розповів Антон Геращенко.
"Поцілунок при зустрічі, і, можливо, палкий поцілунок перед закінченням дня", - висловив сподівання Сергій Євтушок.
Більш матеріальний підхід продемонстрував Олександр Дубінін. "Жінці я подарував iPhone – старий, восьмий. Жінка сказала, що для тебе є два подаруночки, вони лежать під ялинкою. Я десь здогадуюся, що буде. Піжамка якась", - зізнався політик.

В оцінках себе народні обранці розійшлися.

"Я був гарний хлопчик", - переконаний Сергій Тарута.

Протилежної думки про себе притримується Олексій Скрипник. "Я думаю, що вів себе дуже погано. Я страшно неефективний, тому я не сподіваюся, що мені Миколай мав би принести якийсь гарний подарунок", - зізнався він.

Філософське налаштування продемонстрував Юрій Павленко. "Буде час ввечері отримати те, що заслужив! Що заслужив – те й отримаю", - сформулював свою думку чоловік.

Окрему категорію депутатів склали ті, хто переймався подарунками для дітей – виявилося, що це не така вже й легка для нардепів справа.

"Я дав різочки від імені Святого Миколая. Мені ніхто нічого не дав у зв’язку з цим. Чекаю другу половину дня, щоби скоригувати ситуацію. Сьогодні в моєї дочки молодшої виступ, я вже два пропустив", - розповів Сергій Рудик.

"Вчора об'їздила особисто кілька іграшкових супермаркетів, тому що замовив малий Star Wars, а їх зняли з виробництва, тому вимушена була трохи поїздити, пошукати – забрала останню коробку. Старший уже в такому віці, що знає: сам собі не подаруєш – ніхто тобі не подарує", - пояснила Тетяна Острікова.

Іншу іграшку вподобав собі син Андрія Тетерука. "Моєму молодшому синові 9 років і вони просто сходять з розуму від цих іграшок Beyblade. Діти просто марять, це зараз якась епідемія", - вважає нардеп.

А от Олена Сотник пояснила, що замість чоловіка подарунок отримала від його матері. "Зараз чоловік у відрядженні, тому він мені точно нічого не міг покласти під подушку. А от моя свекруха подарувала дуже красиві ялинкові прикраси рожевого кольору, тому в мене в цьому році буде рожева ялинка", - підсумувала вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...