Що рік прийдешній нам готує: Астрологічний прогноз на 2018 рік

Про прихильність покровителя 2018 року до знаків зодіаку.

Вкрай успішним рік Жовтого Земляного Собаки буде для Козерогів, Овнів і Водоліїв, передають Патріоти України.

Успішних витків в кар'єрі слід очікувати Близнюкам, Левам і Рибам. Цим же знакам буде супроводжувати удача при зміні місця роботи.

Для Тільців 2018 рік стане часом великих можливостей на кар'єрному поприщі. Але не тіште себе ілюзією - потрібно буде докласти серйозних зусиль, щоб не упустити свій шанс. Працьовитість і рішучість - твоя запорука успіху в 2018 році.

Сприятливим в любовних справах рік буде для Раків і Дів, які проведуть його в оточенні коханих і близьких людей. Для одиноких Раків і Левів висока ймовірність зустріти свою другу половинку.

А ось Скорпіони, Терези і Стрільці від Собаки отримають особливу місію. Вони в 2018 році будуть щасливі в пізнанні світу і боротьбі за збереження і безпеку навколишнього середовища.

2018 рік принесе багато змін. Собака не любить ледачих, тому працюй, якщо хочеш, щоб зміни в новому році дарували тобі радість. Стеж і за своїм характером, не чіпляйся до оточуючих через дрібниці, твори добро, тоді і Жовтий Земляний Собака буде до тебе прихильним.

Ось такі сюрпризи принесе нам рік Собаки. Для одних вони будуть приємними, для інших - не дуже. Але куди важливіше те, що покровителька 2018 року буде послідовною і справедливою, а значить, кожен отримає саме те, на що заслуговує.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...