"Що це - корупція чи плідна праця на користь агресора?": Конфлікт в 57-й бригаді ЗСУ (відео)

Кілька бійців 17-го батальйону 57 бригади виступили проти нового командира бригади. У штабі АТО заявили, що створено робочу групу із залученням військової служби правопорядку.

Як передають Патріоти України, відповідне відео опублікував Констатин Ільченко, демобілізований боєць даного батальйону, член громадської організації "Солдатські комітети".

Він зазначив: "Що це - корупція чи плідна праця на користь агресора? На посаду командира бригади призначають випадкову людину, яка своєю бездіяльністю, самодурством і непрофесіоналізмом знищує бойовий підрозділ, який з 14 року перебуває в зоні бойових дій".

На відео військові заявляють, що новий командир батальйону Головашенко їх обзиває і недавно побив начальника штабу 17-го батальйону Кравченка. Військові закликали командування армії вжити заходів, інакше вони самі це зроблять.

У свою чергу в штабі АТО зробили відповідну заяву: "У штабі АТО вивчається інформація, яка була викладена сьогодні, 16 жовтня, в соціальній мережі "Фейсбук" про нібито конфлікт між командуванням та особовим складом 17 омпб, який зараз виконує завдання в районі проведення АТО.
Прес-центр штабу АТО повідомляє, що створено робочу групу в складі представників штабу АТО і Військової служби правопорядку з метою вивчення та перевірки інформації, яка була оприлюднена в соціальній мережі "Фейсбук".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...